اختصاص تسهیلات برای احیای واحد‌های تولیدی راکد در کهگیلویه و بویراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۱۱۲

اختصاص تسهیلات برای احیای واحد‌های تولیدی راکد در کهگیلویه و بویراحمد

هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای احیای واحد‌های تولیدی راکد و بهبود کیفیت نان در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت.

اختصاص تسهیلات برای احیای واحد‌های تولیدی راکد در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، همت الله ناصری مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس تفاهم نامۀ بستده شده بین صندوق کارآفرینی امید، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی راکد استان پیش بینی شد.

ناصری افزود: همچنین طبق تفاهم نامه دیگری که بین صندوق کارآفرینی امید، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد به امضا رسید، ۷۰۰ ملیارد ریال تسهیلات بانکی برای متقاضیان نوسازی تجهیزات خبازی‌های استان در نظر گرفته شد.

وی عنوان کرد: میزان تسهیلات پس از ارزیابی‌های کارشناسی درباره اعتبار مورد نیاز نانوایی‌ها و واحد‌های تولیدی راکد استان برآورد می‌شود.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: ۶۶درصد از تسهیلات بانکی اختصاص یافته در این تفاهم نامه‌ها از سوی صندوق کارآفرینی امید و از ۳۳درصد سهم سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز از محل کمک‌های فنی و اعتباری تامین می‌شود.

ناصری عنوان کرد: متقاضیان نوسازی تجهیزات خبازی‌ها و واحد‌های تولیدی راکد استان می‌توانند برای دریافت تسهیلات به صندوق‌های کارآفرینی در شهرستان‌های مختلف کهگیلویه وبویراحمد مراجعه کنند.

وی با اشاره به گلایه‌های برخی شهروندان از کیفیت پایین نان در برخی خبازی‌های استان گفت: این تسهیلات فرصتی برای نوسازی تجهیزات فرسوده نانوایی‌ها و بهبود کیفیت نان در استان است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در قالب ۲۷۴ فقره به متقاضیان اجرای طرح‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی استان پرداخت شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار